Infomarkt voor buren

28/09/2017

Op dinsdag 10 oktober nodigen we onze toekomstige buren uit op een infomarkt. We geven je toelichting over het nieuwe ZNA Cadixziekenhuis. Daarnaast krijg je ook info over de inrichting van het openbaar domein rond het ziekenhuis. Ook de tram-aanleg voor het ziekenhuis en de nieuwe fietshelling aan de Parkbrug komen aan bod.

Het nieuwe openbaar domein

Het nieuwe openbaar domein rond ZNA Cadix en omgeving in de Kempenstraat wordt heraangelegd met extra groen en een brede voetgangerszone langs het water. Er komt ook een verbindingstunnel voor fietsers en voetgangers onder het Hardenvoortviaduct naar Park Spoor Noord in het verlengde van de De Pretstraat. AG VESPA geeft meer uitleg over beide projecten.

De werken aan de Noorderlijn

In 2019 rijdt de tram van Park & Ride Luchtbal via de Kempenstraat naar de Leien. In de Kempenstraat komt er een halte ter hoogte van ZNA Cadix. Hoe de nieuwe Kempenstraat er zal uitzien, ontdek je op de infomarkt.

De nieuwe fietshelling aan de Parkbrug

Er komt een nieuwe fietshelling aan de Parkbrug in het gebied tussen de Italiëlei, Londenstraat en Entrepotkaai. De fietshelling wordt een bijkomend alternatief voor de lift en trap. AG VESPA geeft meer uitleg over dit project.

 

Waar & wanneer

  • campus Hardenvoort, Hardenvoort 41, 2060 Antwerpen.
  • dinsdag 10 oktober, doorlopend tussen 17 en 19 uur.