We tellen af naar de verhuis in 2022.

23/11/2020

De verhuis naar ZNA Cadix in november 2022 bereiden we nauwgezet voor. We leiden onze medewerkers zo goed mogelijk op zodat zowel zorg- als dienstverlening in het nieuwe ziekenhuis verzekerd is. TOPZORG, daar gaan we voor!

Ondertussen nemen we je mee in de vorderingen op de werf. Indrukkwekkende stellingen worden geplaatst om in veilige omstandigheden te kunnen werken. Plafondstructuren worden geplaatst én dit boven de patio’s die we op verschillende plaatsen in het ziekenhuis vinden. Een heus stuntwerk op het derde verdiep waar het publieke restaurant zich bevindt.

In het nieuwe ziekenhuis wordt veel belang gehecht aan groenaanleg.  Hier zie je hoe de aanleg van de groendaken voorbereid wordt.

Een permanente lift staat in voor het poetsen van de ramen, en werd reeds geïnstalleerd op het dak van het gebouw.

De vooruitgang is duidelijk zichtbaar.  De zorgboulevard  krijgt steeds meer uitstraling en de afdelingen worden steeds meer afgewerkt. Pendels, ook wel dragers voor de medische apparatuur genoemd, worden geïnstalleerd.  Zij houden medische apparatuur van de grond, maar toch binnen bereik van de zorgverlener.

Binnenkort meer! Blijf ons volgen op deze pagina!