ZNA Cadix zorgboulevard in de kijker op online innovatiedag

08/03/2021

Op het gelijkvloers van ons toekomstige ziekenhuis ZNA Cadix zal ‘De Zorgboulevard’ verrijzen. Een heuse zorg-promenade met ruimte voor alles en iedereen die iets met gezondheid, preventie en medische innovatie te maken heeft.

Wat en hoe precies? Dat krijgt meer vorm tijdens een online innovatiedag op 13 maart , georganiseerd door ZNA, Stad Antwerpen, TakeOff Antwerp en BlueHealth Innovation Center.  Het moment waarop studenten, inwoners van Antwerpen, medische zorgverleners, medewerkers van ZNA, … hun straffe ideeën mogen spuien voor een impactvolle en rendabele Zorgboulevard.

Ook jij kan dan dus mee beslissen: laat je creativiteit de vrije loop én win zo misschien een persoonlijke rondleiding door ons nieuwe ziekenhuis. Schrijf je snel in via: https://www.takeoffantwerp.be/post/13-maart-bouw-mee-aan-de-zna-zorgboulevard